Fordele ved fiberbredbånd - Derfor skal du vælge Waoo Fiber | Eniig

Eniigs fiberløsning, Waoo, er Danmarks bedste internet for 5. gang

danmarks-bedste-internet-for-5-aar-i-traek.jpg

Loyalty Group har for femte år i træk kåret Eniigs fiberløsning, Waoo, som bedst i test blandt danske internetudbydere.

I 2016 løber Eniigs fiberløsning, Waoo, for femte år i træk med titlen Bedst i Test i Loyalty Groups årlige undersøgelse blandt danske internetkunder. Det er efterhånden blevet en tradition, at Waoo topper målingen som den foretrukne internetudbyder, og det forpligter, mener Lars Kofoed Sørensen, forretningschef i Eniig Fiber:

- Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at vores kunder stadigvæk er så tilfredse med at være hos os, at de giver os den flotte placering igen, men det forpligter, og vi tager bestemt ikke placeringen for givet. Tværtimod. Vi ser det som vores vigtigste opgave at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet og holde det, vi lover, fortæller han.

Waoo har altid været kendt for at have hastighedsgaranti og dermed levere den internethastighed, både på up- og download, som kunderne får lovning på.

- Vi lægger vægt på at give vores kunder den hastighed, de betaler for. Uanset om de har et eller flere TV koblet på forbindelsen, om de bor midt i byen eller langt ude på landet. Med fibernettet sætter geografi og alle familiens online aktiviteter på forskellige computere, tablets og telefoner ikke begrænsninger for hastigheden. Fibernettet har dedikeret båndbredde til TV og rigelig kapacitet til resten af familiens online aktiviteter, forklarer Lars Kofoed Sørensen og tilføjer, at det er en af grundene til fibernettets popularitet og de mange positive tilbagemeldinger fra kunderne.

Loyalty Groups måling i 2016 viser, at Waoo har de mest tilfredse kunder, når det kommer til produktkvalitet. For Eniigs Waoo-fiberbredbåndskunder byder 2016 på flere gode produktnyheder til kunderne. I marts lancerede Waoo Danmarks første TV-boks med 4K-kvalitet. Samtidig har Android-brugere fået adgang til Waoos web-tv, og snart kan Waoo tilbyde en ny WiFi-løsning til hele huset.

- Vi skal holde os på tæerne, hvis vi vil fastholde den høje kundetilfredshed, og derfor er vi glade for, at vi fortsat kan udvikle nye produkter og løsninger, der forbedrer kundens oplevelse af at være Waoo-fiberbredbåndskunde hos os, slutter Lars Kofoed Sørensen.

Top